Večeras je u Belekspo centru odabran najbolji tim domaćeg šampionata.

Povezane vesti

U već tradicionalnom izboru najviše glasova osvojio je napadač Crvene zvezde, kao i MVP priznanje.

Aleksandar Pešić dobio je 24 glasova što je više od bilo kog drugog igrača najboljeg sastava Superlige za sezonu 2017/18. Kada je vezni red u pitanju, najviše glasova na tom delu terena dobio je Nemanja Radonjić – 17.

Od ostalih igrača novog šampiona u prvom timu Superlige su Filip Stojković, Vujadin Savić i Nenad Krstičić, dok je mesto među odabranima za jedan glas umaklo Milanu Borjanu.

FOTO: STARSPORT

Najbolji golman sezone jeste Vladimir Stojković sa 13 glasova, a iz crno-belog tabora tu je i Nemanja R. Miletić na poziciji štopera, kao i Danilo Pantić u veznom redu.

Čukarički ima dva izabrana igrača, defanzivca Miroslava Bogosavca kao i iskusnog veznog igrača, Nikolu Drinčića. Nemanja Nikolić iz Spartaka se takođe našao u timu sezonu, kao drugi odabrani napadač.

Specijalna nagrada za najboljeg debitanta pripala je štoperu Partizana, Svetozaru Markoviću, dok je, očekivano, priznanje najboljeg trenera u ovoj sezoni pripalo je Vladanu Milojeviću koji je osvojio šampionsku titulu sa Crvenom zvezdom.

TIM SUPERLIGE 2017/18:

Golman: Vladimir Stojković (Partizan)

Desni bek: Filip Stojković (C. zvezda)

Levi bek: Miroslav Bogosavac (Čukarički)

Štoperi: Nemanja R. Miletić (Partizan) i Vujadin Savić (C. zvezda)

Vezni red: Nenad Krstičić (C. zvezda), Danilo Pantić (Partizan), Nikola Drinčić (Čukarički) i Nemanja Radonjić (C. zvezda)

Napad: Aleksandar Pešić (C. zvezda) i Nemanja Nikolić (Spartak Ždrebčeva krv)

Trener: Vladan Milojević (C. zvezda)

FOTO: STARSPORT

 

Iz Belekspo centra: Stefan Smuđa