0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADAN MILOJEVIĆ: Dobili smo Vojvodinu sa strašnim trenerom! (FOTO)

Objavljeno: 13.05.18 u 19:24

Iako je pobednik samo jedan, treneri Vojvodine i Crvene zvezde zadovoljni su današnjim izdanjima svojih pulena u derbiju 36. kola Superlige Srbije.

Ni jednima ni drugima današnji meč nije značio u bodovnom smislu, ali smo i pored toga videli treću ovosezonsku pobedu Zvezde nad Vojvodinom.

Stoga je, očekivano, trener Beograđana bio zadovoljniji trijumfom, ali nije propustio priliku da pohvali kolegu na drugoj strani.

– Dobra utakmica bez obzira što nije bilo takmičarskog značaja. Dao sam šansu pojedinim igračima koji su imali malu minutažu. Bilo je teško, Aca Veselinović je strašan trener. Očekujem odličnu Vojvodinu naredne sezone. I vreme je bilo sparno, ali oba tima su želela pobedu. Tako treba uvek da bude – rekao je Vladan Milojević.

Vojvodina je povela, ali je Zvezda preokrenula rezultat i trener domaće ekipe svestan je razlike u kvalitetu između dva crveno-bela tima.

– U ovom momentu Crvena zvezda je bolja ekipa od nas. Napravili smo dve, tri izgledne prilike i ne možete više da očekujete protiv takvog rivala. Mi smo u fazi prelaza. Čak šestorica igrača iz naše škole su završila duel protiv Zvezde – poručio je Veselinović.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter