0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: I u Novom Sadu kao i do sada

Objavljeno: 12.05.18 u 12:47

Fudbalere Crvene zvezde očekuje još jedan meč u okviru Superlige Srbije, pre nego što usledi fešta protiv Voždovca. Na programu je gostovanje Vojvodini, a na konferenciji za medije pred odlazak u Novi Sad trener Zvezde Vladan Milojević je rekao da će njegov tim igrati isto kao i do sada.

– Igramo pretposlednju utakmicu ove sezone, i igraćemo je kao i što smo igrali prethodne utakmice. Možda za nas u ovom trenutku nije od takmičarskog značaja, ali očekujem pravu derbi utakmicu. Vojvodina zaslužuje bolje mesto na tabeli, igraju pred svojim navijačima, pobediili su i Partizan u Novom Sadu i neće nedostajati tog takmičarskog karaktera, istakao je Milojević na početku.

Mnoge zanima i koji će sastav istrčati na „Karađorđe“…

. Što se tiče sastava, neću moći da računam na Babića koji ima kartone, i još nekoliko igrača je imalo sitne probleme pa ćemo videti sa doktorima. U svakom slučaju, možda ćemo izvesti sastav sa igračima koji su imali manju minutažu. Uvek je lepo igrati na Karađorđu i očekujem da će publika uživati, otkrio je Milojević.

 

Dodao je da veruje da će obe ekipe dati svoj maksimum:

– Ne sme da bude opuštanja i ne dozvoljavam ga. To jesu utakmice gde ne bih želeo da imamo problema sa povredama, ali uvek mora da se nađe motiv i mislim da dok se igra u Zvezdi uvek se ima motiva. Moram da pohvalim i igrače jer iako su već šampioni, pokazuju veliku dozu profesionalizma, odlično treniraju i u ovakvim uslovima uspevaju da nađu motiv i to me izuzetno raduje i nadam se da će do kraja prvenstva biti tako.

Navijače, prirodno, sada najviše zanima prelazni rok i formiranje tima za napad na Ligu šampiona:

– Prelazni rok traje 24 časa dnevno, 12 meseci tokom godine. Uvek imamo neke svoje planove, ali ja sam fokusiran na tim i završetak sezone. Sportski direktor Mrkela radi punom parom, u stalnom smo kontaktu. Ali, svašta će da se piše, mnogo će se imena pojaviti po štampi i napomenuću da je najlepše kad se završi prelazni rok. Mi znamo šta hoćemo, ali ne zavisi samo od nas, postoji mnogo faktora koji utiču na dovođenje igrača. Imamo vremena, i za igrače da se odmore i videćemo da ga iskoristimo na najbolji način, zaključio je Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter