0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PROŠLO LETO BIO NA METI ZVEZDE: A, danas je malo i deset miliona za Planića

Objavljeno: 12.05.18 u 16:12

Sjajna sezona za srpskog štopera u najslavnijem klubu Rumunije FCSB, dovoljna da Nemci sa milionima krenu put Bukurešta.

Partijama u dresu Vojvodine pre nešto više od godinu dana najavio je Bogdan Planić povratak na veliku scenu. Spekulisalo se o povratku u Crvenu zvezdu, ali je FCSB ili nekadašnja Steaua bila brža i konkretnija. Sada prvi čovek Rumuna Điđi Bekali zadovoljno trlja ruke i odbija ponude.

Naime, poslednja glasi od Ajntrahta iz Frankfurta teška sedam miliona evra, dva više od prve koja je glatko odbijena početkom nedelje. Čak ni ova sada neće biti prihvaćena, kontroverzni Điđi Bekali traži tri miliona više.

Bogdan Planić je za FCSB odigrao 20 utakmica ove sezone, postigao je jedan gol i to u remiju protiv Kluža kada je tim iz Bukurešta uspeo da zadrži pol poziciju ka osvajanju titule. Bivši šampion Evrope je ipak kasnije ‘prosuo’ bodove, te je sada tim iz Tansilvanije prvi na tabeli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter