9
Domaći fudbal

SURDULICI IZMIČE FINALE KUPA: FSS razmatra alternativno rešenje, čeka se konačna odluka!

Objavljeno: 11.05.18 u 21:39

Tokom današnjeg dana iz redova Partizana upućen je zahtev na adresu FSS, da finale nacionalnog Kupa zbog bezbednosnih razloga bude izmešteno iz Surdulice.

Čelnici crno-belih smatraju da se zbog ograničenog kapaciteta stadiona Radnika ne može garantovati bezbednost svim prisutnim navijačima, posebno zbog mogućnosti da će se na ovoj utakmici pojaviti tri frakcije Grobara.

Nakon ovakvog zahteva iz Humske usledila je i žestoka reakcija Surduličana, koji su odlučni da istraju i zadrže organizaciju završne borbe Partizana i Mladosti za trofej u najmasovnijem takmičenju.

Ipak koliko god njihova želja bila velika, poslednju reč će imati čelnici FSS a prema poslednjim informacijama postoji realna šansa da finale ipak dobije novog domaćina.

Ovo je u razgovoru za „Alo“ potvrdio i predsednik Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Srbije Miodrag Janković.

– Komesar za bezbednost FSS-a (Ljubisav Sekulić) smatra da je bezbednosna situacija komplikovana zbog tri frakcije navijača Partizana. Finale je uvek meč visokog rizika, pa je komesar uključen u organizaciju događaja. Tražićemo, naravno, i mišljenje policije. Ipak, pretpostavljam da će se pre igrati negde drugde nego u Surdulici. I sigurno ne u Beogradu – kaže Janković.

Prema njegovim rečima, konačna odluka će sačekati ponedeljak i skupštinu FSS.

– Ne verujem da će se znati pre ponedeljka. Tog dana se održava skupština FSS-a u Staroj Pazovi, verovatno će zasedati i Izvršni odbor. Tada može da se očekuje odluka – dodaje Janković.

U Surdulici već uveliko traju pripreme za finale Partizana i Mladosti, a Lučanci su čak izjavili da su već rezervisali i smeštaj.

– To jeste problem. Biće problem i naći novog organizatora, ako Izvršni odbor promeni odluku o domaćinu. Da li je neko zainteresovan? Prošli put je bila samo Surdulica – zaključuje Miodrag Janković.

0
0

9 Komentara

  1. Surdulca, centar srpske policije. Naravno da treba da se održi tamo gde je određeno, makar to bilo i na tom stadiončiću. Sad su se setili da imaju tri grupacije koje se ne vole. Pa neka im murija da časove ljubavi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Navijač sam Partizana,ali to što imaju tri frakcije zaraćenih navijača,to je Partizanov problem. Pa ko je lud da prihvati odigravanje tog sranja od utakmice,i da ima problema po gradu samo?

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne razumem pristalice kluba koji je ispao u osmini finala da se pita gde ce da se igra i da li je bezbedno i na kojem je terenu,valjda je svima u interesu dobar teren ili se neko bolje snalazi u blatu i cz je dozvoljeno da umesto u cetvrtak igraju u subotu a i onako ce oni gledati finale kupa na tv pa da li ce se igrati u Surdulici ili Rajku vazno je kolika je rupa koja se puni.

    0
    0
    Odgovori
  4. kakav debilizam!!!! ponovo su državni organi nemoćni pred dilerima i huliganima!!!! ili je to klasično demonstriranje sile od strane državnog ljubimca jsd-a!!!! sramota!!! nek svoja go..a rešavaju u svojoj kući!!!! STOP NASiLJU JSD NAD FUDBALSKOM SRBIJOM!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Da li bi bio debilizam da se kojim slučajem u finale plasirala zvezda, pa spakuj 1750 navijača bezbedno, a van stadiona bar 5000 navijača. Debilzam je odrediti Surdulicu za finale kupa, kao da neko to namerno radi.

      0
      0
      Odgovori
        • Nije tačno! Surdulica je izabrana pre polufinala, a čak i da nije, potpuno je bezvezna ta odluka. Da li su se nekada Mančester ili Liverpul bunili što je finale uvek na Vembliju u Londonu. To bi trebao da bude praznik fudbala i da se igra u glavnom gradu. Mi smo majstori da izmišljamo mlaku vodu.

          0
          0
  5. Kakva Surdulica!!!Finale kupa Srbije se igra na stadionu koji prima 3000 ljudi,neozbiljno od FSS bilo ko da igra finale treba da igra na stadionu od min 20000 mesta i da postoji trava na terenu a ne blato.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter