3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLUKA O KOJOJ ĆE SE PRIČATI: Mažićeva zamena za meč u Subotici se mnogima neće dopasti!

Objavljeno: 11.05.18 u 21:14

Očekivalo se da će derbi za Evropu između Spartaka i Radničkog suditi Milorad Mažić, međutim u poslednjem momentu umešala se UEFA koja je našeg najboljeg arbitra povukla iz domaćih takmičenja, nebi li se što bolje pripremio za finale Lige šampiona.

Tako su iz FSS bili primorani da nađu neko novo rešenje za derbi 36. kola Superlige, koji će odlučiti o tome ko će i definitivno zauzeti mesto koje vodi u Ligu Evrope.

Tako je umesto Mažića meč u Subotici poveren Srđanu Obradoviću, a ova odluka će sasvim sigurno naići na reakciju javnosti, budući da je na račun ovog arbitra u poslednjem periodu bilo dosta pritužbi.

Bilo kako bilo, Obradović će, sa svojim pomoćnicima Vladimirom Jovanovićem i Ivicom Stojanovićem, u subotu pred sobom imati vrlo odgovoran zadatak, a nadamo se da će mu on odgovoriti na najbolji mogući način i da će se posle utakmice Spartaka i Radničkog govoriti isključivo o fudbalskim stvarima.

0
0

3 Komentara

  1. Pa, ovaj je jedan od min. 7 neopevanih lopova u našoj najačoj ligi! Za njega bi najbolje bilo da ga nisu ni birali da sudi poslednje kolo, obzirom da se već više puta pokazao i da je već ofiran i lociran kao lopov!

    0
    0
    Odgovori
  2. Najgori sudija menja najboljeg.hmmmm kome je to u interesu,Obradovica treba izbaçiti iz fudbala posle niza gresaka u svim utakmicama gde ĵe suďio a on da sudi najvaznije utakmice,koga li ce sad da ostet!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter