0
Domaći fudbal

ZVEZDA UGOSTILA MALOG NEMANJU: Crveno-beli ispunili želju mališanu obolelom od raka

Objavljeno: 10.05.18 u 15:05

Kada su fudbaleri Crvene zvezde posetili Institut za onkologiju uoči prvenstvene utakmice sa Čukaričkim Nemanja Ivošević poželeo je da golove postignu njegovi omiljeni igrači Ben i Radonjić. Njih dvojica su to i uradili, a sada su i ugostili Nemanju na Marakani.

Pre početka treninga, na ulasku u svlačionicu Crvene zvezde Nemanju je sačekao Ben, koji se nije trudio da sakrije zadovljstvo što je upoznao dečaka zbog koga su svi igrači imali dodatni motiv da pobede na terenu. Pravo iznenađenje sačekalo ga je u svlačionici, dres sa brojem deset i njegovim imenom na leđima, koji su potpisali Zvezdini prvotimci.

Nemanja se družio i fotografisao sa svojim idolima u svlačionici, pre nego što je trener Milojević dao znak da se krene na teren. Držeći za ruku čuvara mreže Milana Borjana Nemanja je sa prvotimcima istrčao na teren, a imao je priliku i da nekoliko puta matira najsigurnijeg čuvara mreže Superlige.

FK Crvena zvezda već dugi niz godina sarađuje sa Udruženjem „Uvek za decu“ koje pomaže mališanima koji se leče na dečjem odeljenju na Institutu onkologije i radiologije Srbije. Crveno-beli uvek rado pomažu mališanima koji vode najvažniju životnu borbu i trude se da im ulepšaju dane koje provode u bolnici kada god je to u mogućnosti.

Kako biste i vi pomogli pozivamo vas da budete gosti humanitarnog kocerta koji organizuje Udruženje „Uvek za decu“ 16.maja sa početkom od 20 časova u „Teatru 78“, u ulici Resavska 78. Dođite da zajedno pomognemo mališanima.

Takođe, pošaljite sms na 7175 i pomozite deci oboleloj od raka!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter