0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Zvezda pikirala golgetera, odlazi joj ljubimac navijača, Partizan se odriče Sume, a saznali smo i kako je došao Stojke

Objavljeno: 10.05.18 u 23:38

Dan nakon polufinala Kupa Srbije, u centru pažnje čitalaca bile su ‘transfer vesti’ iz naša dva najveća kluba.

Jutros smo došli do informacije da je Crvena zvezda naciljala argentinskog napadača, koji je plan ‘B’ u slučaju da se izjalovi inače veoma skupi Finac Temu Puki.

Biće izgleda transfera u suprotnom pravcu, a među prvima će biti i ljubimac Delija koji je već razdužio dresove kod navijača.

Bilo je i dešavanja u Partizanu. Najskuplje pojačanje u istoriji kluba je na izlaznim vratima, crno-beli žele raskid ugovora, ali to neće ići tako lako.

Čuli smo i neverovatnu priču ministra u Vladi Srbije koji je objasnio kako je Vladimir Stojković došao u Humsku 2010. godine.

Crno-beli su sinoć u 90. minutu došli do plasmana u finale Kupa Srbije, što su umeli da proslave, a u prvom planu je bio Leandre Tavamba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter