0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UZMI ILI OSTAVI: Mamić dolazi po Zvezdinog stranca! (FOTO)

Objavljeno: 09.05.18 u 12:00

Stoper bi trebalo da odluči do kraja sezone hoće li da ostane u crveno-belom dresu za 400.000 evra ili da izabere neku od drugih ponuda.


Uzmi ili ostavi novi ugovor. Kako saznaje HotSport Crvena zvezda je ponudila Damijanu Le Taleku novi dvogodišnji ugovor za platu od 400.000 evra plus bonusi što je skoro duplo više.

Francuz se pritajio i još vaga sledeći korak u karijeri, a prema informacijama iz Hrvatske i Dinamo iz Zagreba je ‘snimio’ defanzivca šampiona Srbije.

Tokom zime Le Talek je imao na stolu ponudu Legije od 600.000 evra i par klubova iz Turske su želeli da se obezbede od juna, ali nisu uspeli. Prevashodna želja defanzivca je zapadna Evropa ili povratak kući u Francusku. Interesovanje je pokazao Monpelje mada je trenutno zatišje tako da bi Le Talek trebalo da ‘preseče’.

Ostanak pod novim uslovima je primamljiv pogotovo što se navikao na život u Srbiji i ovde mu se supruga porodila, a jače takmičenje je izazov. Često je bolje ‘vrabac u ruci’ i čekanje može da se naplati boljim uslovima, ali Le Talek uskoro mora da prelomi…

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter