0
Fudbal

‘PANCERI’ U FRCI: Manuel Nojer, ipak, propušta Mondijal?

Objavljeno: 09.05.18 u 12:32

Fudbalska reprezentacija Nemačke bila bi veoma oslabljena na Svetskom prvenstvu ukoliko u Rusiji ne bude igrao Manuel Nojer.

Višegodišnji golman reprezentacije Nemačke i definitivno prvi izbor selektora Joakima Leva ipak je pod velikim znakom pitanja za nastup na Mondijalu u Rusiji ove godine.

Razlog je povreda koja ga muči cele sezone i zbog koje ju je propustio. Neće biti na terenu do kraja Bundeslige, a sudeći prema izjavi doktora Bajerna i nemačke reprezentacije Olivera Šmitlajna, ‘visi’ i Svetsko prvenstvo.

Prema njegovim rečima koje prenosi ‘Bild’, Nojeru će biti potrebno dodatno vreme da se oporavi, i kada to učini, vrati u formu, a u najboljem slučaju mogao bi da počne da brani u eliminacionim utakmicama u Rusiji.

Čak i tada je pitanje da li bi Jogi Lev rizikovao i menjao tako osetno mesto u ekipi, budući da kao zamene ima dosta dobre golmane: Mark-Andre ter Štegen iz Barselonae, Bernda Lena iz Bajera iz Leverkuzena i Kevina Trapa iz Pari Ser Žermena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter