0
Evropske lige

FOTO: Twitter, Irish Daily Star

OVAKVE STVARI SE NE DEŠAVAJU SLUČAJNO: Meč između Svonsija i Sautemptona imao predigru van terena (FOTO)

Objavljeno: 09.05.18 u 17:24

Fudbaleri Svonsija i Sautemptona juče su u okviru 37. kola Premijer lige igrali verovatno i presudni meč u borbi za opstanak i jasno je da je tenzija pred susret bila visoka.

Za dva tima ovaj susret je praktično bio biti il ne biti što se tiče opstanka u eliti, pošto su ga dočekali sa po 33 boda, na deobi 17. mesta na tabeli engleskog šampionata.

Na kraju su uspešniji bili „sveci“ našeg Dušana Tadića, koji su pogotkom Manola Gabijadinija slavili na gostovanju u Velsu, a ovaj susret imao je vrlo zanimljivu i po goste neprijatnu uvertiru.

Naime, hotel koji je pred ovaj susret rezervisala ekspedicija Sautemptona, iznenada im je otkazao domaćinstvo i to svega 24 časa pred planirani dolazak.

Tako su gosti sa juga Engleske bili prinuđeni da ekspresno pronađu novi smeštaj, koji je bio na znatno nepovoljnijoj lokaciji po njih, sa koje su morali duže da putuju nego iz prvobitno planiranog smeštaja, ali su na kraju uprkos tome došli do verovatno i spasonosnog trijumfa.

Na kraju su iz Sautemptona dali jednu nimalo lepu preporuku za hotel koji se neprofesionalno poneo prema njima, uz napomenu da ne planiraju više da ga posećuju.

 

Hotel u Svonsiju je otkazao rezervaciju Sautemptonu pred jučerašnji meč odluke. Sveci im se usrali u preporuku 😂

Објава коју дели Engleski fudbal (@engleski_fudbal) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter