5
Fudbal

FOTO: FSS

SPREMITE NOVČANIKE: FSS rešio da nas baci na muke – ovo su cene dresova za Mundijal, i to snižene

Objavljeno: 08.05.18 u 14:11

Iako na zvaničnom sajtu FIFA nema u ponudi dres naše reprezentacije, on može da se nabavi preko FS Srbije.

FIFA je izbacila ponuda za 19 dresova među kojima nije naš reprezentativni.

Ali se zato dres Srbije za Svetsko prvenstvo u Rusiji može naći na zvaničnoj prodavnici Fudbalskog saveza Srbije koji je rešio da u ovom periodu da sniženje za sve navijače koji žele dobro da se opreme pred početak Mundijala.

Na domaću garnituru je sniženje još uvek aktivno, te komplet dres i šorts koštaju 13.000 dinara (oko 111 evra), za samo dres treba platiti 8.000 dinara (oko 66 evra). Nakon perioda sniženja, komplet će koštati 15.000 dinara, a samo dres 8.950 dinara (75 evra).

Ukoliko želite da se odlučite za rezervni, beli dres, jedno od mesta gde ga možete nabaviti jeste ‘Unisportstore’ na kojem cena iznosi 10.150 dinara (85 evra).

0
0

5 Komentara

  1. Преружан дрес. И та нека црвена боја мајице која никакве везе нема с нама (иако ми је јасно да комплет са чарапама је у боји наше заставе), али је одвратно преружан. А цијене?! Не знам је ли смјешнија висина цијене ружног дреса или је смјешније новинарско заокруживање те цијене (око 111€ или око 66€).

    0
    0
    Odgovori
  2. Inace Spanski,Argentinski,Brazilski kompleti kostaju oko 100 evra. Mogu ja da navijam za Srbiju i u Mesijevom ili Inijestinom dresu…

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako vas nije sramota za cene?? Umesto da udovoljite svojim navijačima, da za max 50e kupe komplet vi nabijete cene ko da u Svajcarskoj živimo.. ma treba da poklanjate te dresove ne treba ni da naplacujete, prokleti ste za parama, sram vas bilo.. voleo bih da niko ne kupi nista, bednici i bestidnici jedni!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Срамота!!!!!! Никада ружније дресове нисмо имали! Боље да су нам они кинези радили дресове, лепши би били!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter