2
Domaći fudbal

OGLASIO SE FSS: Odluka FS Kosova skandalozna i politička

Objavljeno: 07.05.18 u 21:18

Povodom odluke Fudbalskog saveza takozvanog Kosova da fudbalerima Crvene zvezde zabrani posetu Gračanici, oglasili su se i čelnici srpskog fudbala.

Generalni sekretar FSS, Jovan Šurbatović, oštro je osudio ovakvu odluku okarakterisavši je kao skandaloznu i političku.

– Povodom informacije da tzv. Fudbalski savez Kosova nije dao saglasnost za odigravanje utakmice humanitarno – revijalnog karaktera između FK Gračanica i FK Crvena zvezda, smatram da je ovakva odluka skandalozna, jer je politička, a nikako sportska i fudbalska-, rekao je Šurbatović.

On je ocenio da mu ovakav postupak FS Kosova nije jasan, posebno što je Zvezda i prethodnih godina igrala pred punim tribinama u Gračanici.

– Prethodnih godina Crvena zvezda je igrala pred prepunim tribinama stadiona u Gračanici koji nosi ime jedne od najvećih legendi srpskog fudbala Dragana Džajića i koliko je nama poznato u pitanju je bio istinski fudbalski praznik bez ikakvih političkih konotacija. Ovde mesta politici i političkim zloupotrebama nema. Fudbal mora da pobedi politiku i to je jasna poruka koju šalje Fudbalski savez Srbije svima koji ovu igru zloupotrebljavaju, a kriju se iza sramne odluke i zabrane susreta koji je imao isključivo humanitarno-revijalni karakter-, zaključio je Šurbatović.

0
0

2 Komentara

  1. Oglasio se FSS da je odluka tzv. FS Kosova, o zabrani dolaska Zvezde na Kosovo, skandalozna i politička! Oni su to tek tako objavili da se vidi kao neko njihovo reagovanje! Oni su uputili jedan uopšteni protest nikome naslovljen! A, glavni krivac za sve što se dešava na Kosovu je u Beogradu, u ulici Nemanjina, br. 11. To je onaj koji je potpisao „Dogovor o integrisanom upravljanju granicom“, onaj koji je potpisao „Briselski sporazum“, naložio rasformiranje svih odbrambenih mehanizama kojima su Srbi na severu raspolagali! Verujem da sam malo otvorio oči Kokezi, Šurbatoviću i ostalima iz FSS i sada kada su shvatili pravog krivca, neka njemu pošalju protest! A, onaj koji je sve ovo potpisao odnosno sve upropastio, se ne oglašava. On kupuje vreme!

    0
    0
    Odgovori
  2. A odlazak Zvezde nije politicke prirode? Cudi me da su i do sad dozvoljavali. Gostovacemo jednog dana kad opet bude nase.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter