0
Evropske lige

FOTO-UBOD: Zidan ušao u svlačionicu Barselone, mediji se pitaju ‘kojim povodom’? (FOTO)

Objavljeno: 07.05.18 u 20:15

Ne pamti se kada su treneri Real Madrida i Barselone poslednji put posetili protivničku svlačionicu, ali se to juče dogodilo i izazvalo je veliku pažnju javnosti.

Ruku na srce, ‘El Klasiko’ nikada nije imao manji značaj nego juče. Barselona je titulu proslavila, a Real je već mislima u finalu Lige šampiona. To je bio dovoljan razlog za ‘miroljubiv derbi’ 2:2 i potez Zinedina Zidana o kome se danas priča.

Naime, posle utakmice Zinedin Zidan je ušao u svlačionicu Barselone, tamo razgovarao sa kolegom Ernesteom Valveredeom, ali i zagrlio odlazeću legendu Katalonije Andresa Inijestu.

Mediji na Pirinejima se sada pitaju koji je razlog posete Zinedina Zidana, o čemu je to pričao sa kolegom iz Barselone i da li je želeo samo da se oprosti od Andresa Inijeste…

Kako god, Zidanova poseta svlačionici Barselone je pozitivno ocenjena, neki kažu da je njome možda završen ‘hladni rat’ koji je počeo prepucavanjem igračau sezoni 2017/2018. Evo kako je izgledala poseta Zinedina Zidana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter