1
Domaći fudbal

UDARNE VESTI DANA: Buvač u Srbiji, divljaštvo na El Klasiku, Zvezdina blamaža, dirljive scene u Engleskoj, problem za Partizan

Objavljeno: 06.05.18 u 23:30

Prava prolećna nedelja obilovala je uzbuđenjima, a šesti dan meseca maja doneo je nekoliko izuzetno zanimljivih vesti.

U centru pažnje čitavog sveta danas je sa razlogom bio engleski fudbal.

Divan gest napravio je Mančester Siti, tačnije njegovi navijači, koji su imali poruku za ser Aleksa Fergusona. Podsećamo, legendarni trener je doživeo izliv krvi u mozak, zbog čega je operisan.

I drugi čovek koji je obeležio početak 21. veka u engleskom fudbalu, Arsen Venger, danas je rekao „zbogom“ stadionu „Emirejts“, domu svog Arsenala od kad su napustili „Hajberi“. Ali, nisu mu samo domaći odali počast – usledio je jedan od najlepših gestova navijača nekog tima koji smo imali prilike da čujemo skoro.

No, nije na tome ostalo. Nova luda priča stigla nam je iz Ćempionšipa – za rubriku, popularno rečeno, „neverovali ili da“ (jednostavno, previše je neverovatno da bismo je svrstali u „Verovali ili ne“), a svojih „pet minuta“ dobio je i Liverpul, tačnije Željko Buvač – prvo je objavljeno zašto je došlo do nesuglasica između njega i Jirgena Klopa, da bi kao grom iz vedra neba odjeknula informacija da postoji mogućnost da se Željko Buvač priključi reprezentaciji Srbije!

Što se Crvene zvezde i Partizana tiče…

Zvezda bi (nenadano) mogla da ostane bez jednog od najvećih bisera u timu, a igrači su bogato nagrađeni zbog neverovatne sezone.

No, nije sve tako lepo u crveno-beloj porodici, pošto su košarkaši propisno iznervirali navijače.

Sa druge strane Autokomande, trener Miroslav Đukić ima veliki problem pred revanš meč Kupa Srbije protiv Čukaričkog, a Partizan bi mogao da ostane bez jedne od glavnih udarnih igala tima za narednu sezonu.

Sam smiraj dana obeležilo je divljaštvo na El Klasiku.

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter