0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Partizan i Zvezda u mečevima za razigravanje mlađih igrača, veliki lisabonski derbi

Objavljeno: 05.05.18 u 08:43

Bogat sportski dan je pred nama, dominira domaći fudbal, ali je na programu i jedan od najvećih gradskih derbija na svetu.

Kada je reč o domaćem sportu, program otvara Partizan. Crno-beli od 18 časova dočekuju Napredak iz Kruševca. ‘Čarapani’ dolaze motivisaniji u Beograd sa željom da se uključe u borbu za Evropu, sa druge strane ‘parni valjak’ nema takmičarski motiv, te se očekuje da Miroslav Đukić odmori igrače za sredu i revanš polufinala Kupa Srbije sa Čukaričkim. Prenos je na Areni sport jedan.

Odmah po završetku Partizana počinje Crvena zvezda. Crveno-beli su overili titulu prvaka, te je sam trener Vladan Milojević juče najavio ‘šarenolik’ sastav. Pošto je Crvena zvezda kažnjena da igra bez publike, jedina šansa da pogledate meč sa Spartakom jeste da okrenete Arenu sport jedan.

Lep fudbalski spektakl čeka nas u Portugaliji. Od 21.30 sastaju se Sporting i Benfika. Ulog je ogroman. Pobednik gradskog derbija kolo pre kraja će preuzeti drugo mesto na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Prenos je na Sport klubu jedan.

Ista TV stanica donosi nam prenose tenisa, košarke, ali i uveče NBA plej-of duel između Filadelfije i Bostona. Prenos je od 23 časa. Evo kompletnog TV programa za 5. maj:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter