3
Evropske lige

FOTO: Twitter

SKANDAL U TURSKOJ: Bešiktaš nije došao na utakmicu, Fener bez borbe u finalu (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.18 u 00:22

Danas je trebalo da bude nastavljen prekinuti meč polfuinala Kupa Turske između Fenerbahčea i Bešiktaša, ali…

Sve je počelo 19. aprila kada je posle 2:2 u prvom meču, Bešiktaš došao u goste Fenerbahčeu. Pri rezultatu 0:0 u 57. minutu počeli su veliki neredi, a utakmica je prekinuta. Nastavak je trebalo da se odigra danas od 19.30, fudbaleri Fenerbahčea su izašli na teren, sudije takođe, ali gostiju nije bilo.

Odluka je sledeća, Fenerbahče bez borbe ide u veliko finale na megdan Ahisaru. Bešiktaš, učesnik osmine finala Lige šampiona ove sezone, očekuje kazna od oko 790.000 evra i zabrana učešća u ovom takmičenju u sezoni 2018/19.

0
0

3 Komentara

  1. Kakav skandal??? Trener je pogodjen u glavu i covek ima 5 kopce na glavi ali je Erdogan zvao i rekao da moraju da odigraju jer Galatasarej mora da igra finale a normalno je da besiktas dobije 3-0 sluzbenim rezultatom i ode u finale i ljudi iz Besiktasa su ispravno posgupili jer ovako znc moze doci do prekida utakmice ispade navijaca povrediti trenera ili igraca i utakmica se za nekoliko dana igra to je glupost ali s obzirom da je Erdogan rekao da mora da se igra jer je njegov klub Galatasarej isto kao ovde Vucic i Zvezda gde se favorizuju klubovi vodje zemlje onda tu nema postenja i fudbala…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter