0
Domaći fudbal

Zoran Tosic Miralem Sulejmani UEFA Europa League football match between Partizan and Young Boys in Belgrade, Serbia on November 23. 2017. Pedja Milosavljevic / STARSPORT

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Partizan ovog leta ne dobija jedno od najvećih pojačanja! (VIDEO)

Objavljeno: 03.05.18 u 17:52

Fudbalski klub Partizan će tokom leta pretrpeti velike promene, kako u stručnom štabu, gde se očekuje odlazak Miroslava Đukića, tako i na terenu.

Jedna od želja uprave crno-belih bila je da u klub vrati Miralema Sulejmanija. Ipak, reprezentativac Srbije je ostao van domašaja svog nekadašnjeg kluba, kako je najavio HotSport, pošto je danas parafirao novi ugovor sa Jang Bojsom.

Najbolji igrač švajcarskog tima igraće za ovu ekipu do 2020. godine, uz moguć produžetak saradnje.

– Srećan sam što sam i dalje deo Jang Bojsa. Mojoj porodici i meni je sjajno u Bernu i klubu. Nikada neću zaboraviti ovo što smo uradili ove sezone, nadam se da ćemo osvojiti i kup, daćemo sve od sebe, rekao je Sulejmani, koji je sa rivalom crno-belih iz ovogodišnje grupne faze Lige Evrope osvojio šampionat Švajcarske, po prvi put od 1985-1986, godine.

(Youtube/ BSC Young Boys)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter