0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Evo koliko će Jovičić biti van terena

Objavljeno: 02.05.18 u 19:27

Posle dva dana odmora crveno-beli danas počeli sa treninzima, a za naredni meč sa Spartakom neće biti u kompletnom sastavu.

Dva dana su igrači Crvene zvezde imali slobodno posle osvojene titule, a danas su se ponovo okupili na stadionu u „Ljutice Bogdana“ da se spreme za preostala tri meča do kraja sezone.

Postoje sitni problemi sa udarcima iz dvoboja u Kruševcu, pojedince je stigao umor i za naredni meč u subotu protiv Spartaka bez prisustva navijača trener Vladan Milojević će verovatno napraviti miks u startnoj postavi.

Sigurno je kako saznaje HotSport da teren nece Branko Jovičić, koji je u duelu sa igračem Napretka Sakidikom zaradio distorziju ramena i prepisana mu je pošteda od sedam dana.

Vezista će kondiciju održavati samo laganim trčanjem bez duel igre i do 12. maja i megdana sa Vojvodinom u Novom Sadu treba da bude spreman.

Igrači koji su izneli ogroman teret tokom čitave sezone verovatno će igrati dozirano u preostalih 270 minuta takmičenja…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter