1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GRCI PIŠU: Đurđević se vraća u Partizan, ali…

Objavljeno: 01.05.18 u 14:00

U Partizanu bi uskoro mogli da počnu sa pravljenjem mozaika za sledeću sezonu u kojoj će cilj biti povratak šampionskog pehara u Humsku.

Naslućuje se polako ko bi mogao ovog leta da napusti Humsku. Prvi na izlaznim vratima stoji Leandre Tavamba. Šta više, kamerunski napadač ne krije želju da napusti crno-bele. U tom slučaju ‘prvi pik’ uprave kluba iz Humske biće napadač, a on im se već, po svemu sudeći, nudi.

Naime, kako prenose pojedini atinski sportski dnevnici na izlaznim vratima stadiona Karaiskaki je Uroš Đurđević. Povremeni reprezentativac Srbije se utopio u sivilo Olimpijakosa ove sezone i postigao je svega četiri gola. Ponuda za otkup ugovora Uroša Đurđevića nema, te se sada traži tim koji bi mogao da pozajmi Srbina. Jedan od klubova kojima će biti ponuđen je Partizan, a nema sumnje da bi se snažni napadač vratio na mesto uspeha.

Uroš Đurđević je upravo iz Partizana prešao u Olimpijakos i potpisao je četvorogodišnji ugovor. Opcija povratka u Beograd je otvorena, jer je poznato da dva tima odlično sarađuju, Petar Grbić, Marko Janković i Saša Zdjelar su stigli iz Pireja.

Podsetimo, bivši kapiten mlade reprezentacije Srbije Uroš Đurđević je u sezoni 2016/2017 postigao 24 gola i uz Brazilca Leonarda je bio najbolji strelac lige.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter