0
Domaći fudbal

MEMORIJALNI TURNIR U SURDULICI: Pehar ekipi ‘De lux’

Objavljeno: 01.05.18 u 13:10

U organizaciji Sportskog Saveza opštine Surdulica održan je drugi po redu Memorijalni turnir u malom fudbalu u čast Jovice Stošića Albanca.

Turnir poprima tradicionalni karakter, a ove godine učešće je uzelo 15 ekipa iz Pčinjskog i Jablaničkog okruga koje su se u nedelji za nama po futsal pravilima međusobno nadmetali za titulu pobednika turnira.

Pobednički pehar sa ove manifestacije dodeljen je ekipi „De lux“ iz Surdulice, koja je i dobitnik nagrade za najboljeg igrača i najboljeg golmana turnira. Drugo mesto osvojila je ekipa „Perić trade“, a treću poziciju zauzeo je tim „Lavovi“.

Pehare i nagrade najboljima uručio je predsednik SO Surdulica i narodni poslanik, Novica Tončev.

Jovica Stošić Albanac ostavio je dubok trag u surduličkom sportu. Dugogodišnji kapiten prvog tima FK Radnik, a kasnije i dugo na čelu stručnog štaba. Jedna od ekipa učesnica turnira jesu i „Veterani FK Radnik“, saigrači Stošića, koji su nastupali u dresovima sa njegovim likom noseći i njegov broj dresa ‘četiri’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter