1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Dan posle osvojene titule navijače Zvezde dočekala još jedna fantastična vest

Objavljeno: 30.04.18 u 10:17

Načelan dogovor postignut je tokom prošlonedeljnih razgovora, a ostalo je još da neki detalji budu utanačeni oko dužine saradnje.

Dani proslave 28. titule Crvene zvezde počeli su nakon pobede u Kruševcu, a overom titule tri kola pre kraja rukovodstvu je omogućeno da se mirno sprema za narednu sezonu, pošto već sredinom jula kreću kvalifikacije za Ligu šampiona.

Kako HotSport saznaje, jedan od bitnijih poslova je na korak od završetka, pa bi Vladan Milojević trebalo i u narednoj sezoni da sa klupe predvodi šampiona Srbije.

FOTO: STARSPORT

Načelni dogovor je postignut tokom prošle nedelje posle razgovora šefa stručnog štaba i rukovodstva, koje je sve učinilo da palica ostane u istim rukama. 

Plata će biti povećana na 400.000 evra godišnje plus bonusi, a da je i Milojević prelomio i da ostaje u Zvezdi jeste i to što aktivno sa sportskim direktorom Mitrom Mrkelom i generalnim Zvezdanom Terzićem učestvuje u formiranju sastava za narednu sezonu.

Jasno je da je neophodno ponovo „gradnju“ započeti od temelja, a Vladan Milojević se sa Crvenom zvezdom nalazi pred novim izazovima…

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter