10
Domaći fudbal

FOTO-UBOD: ‘Rat’ Grobara, ovoga puta transparentima (FOTO)

Objavljeno: 30.04.18 u 00:13

Grobari su u Novom Sadu bili podeljeni na dve tribine, na jugu je bila ‘pozicija, a na ‘istoku’ opozicija.

Fizičkog sukoba na sreću nije bilo. Ali, verbalnog ‘rata’ da. To jest ‘jug’ je prozvao ‘istok’ , a glavni junaci su bili Hrvati sa 156. večitog derbija. Evo i transparenta sa pitanjem:

– Sa istoka pitaj ove naše da objasne odakle ustaše?

0
0

10 Komentara

  1. Nscz liman je nabrojao osobe koje su za vreme drugog svetskog rata bili u ustasama ili domobranima i to nikad nisu krili.
    A vi nabrajate ljude koji nemaju veze za drugim svetskim ratom.

    0
    0
    Odgovori
  2. A ti znas da su bili ustase ili si mozda to cuo od te tvoje brace zvezdasa otrcanu pricu?
    Jedno pitanje: za koju reprezentaciju je igrao vas decki Prosinecki i ko ga je odlikovao, onaj vas igrac i trener znas? Ili mozda vasi kosarkasi odakle su dovedeno, Rokhlicer i kompanija? Dobro sam ja napisao da tebi mozak radi kao jednosmerna ulica, pa se ti ljuti koliko hoces.

    0
    0
    Odgovori
  3. Rajko Janjanin je Srbin neznalico,potice rodom sa Korduna, odakle je i Bora Cvetkovic, kao i Drazen Bolic koji je igrao za vas jugoslovene!

    0
    0
    Odgovori
  4. juče u Novom Sadu – Srpskoj Atini, u kome je i Srpsko Narodno Pozorište, simpatizeri jugoslovenskog sportskog društva kreću na stadion koji se zove Karađorđe i pevaju pola mađar pola ustaša???!!!! a njihov stadion se zove… a da nikako, nemaju svoj stadion….

    0
    0
    Odgovori
    • Ma ima ih jos, ko bi ih se sve setio. No njima je dovoljno da kazes da ih je osnovao Krcun koga je po velikom zlu zapamtio srpski narod. Po velikom zlu i masovnim likvidacijama Srba od 1944. do 1946. godine, pa i malo kasnije.

      0
      0
      Odgovori
  5. Franjo Glaser, Zlatko Čajkovski, Florijan Matekalo, Stjepan Bobek, Ivan Švaljek, Vladimir Čulik, Franjo Rupnik, Miroslav Brozović, Franjo Šoštarić, Bruno Belin… Kakve veze „ovi sa istoka“ imaju sa tim, nisu bili ni rođeni. pitajte njihove, a i svoje, roditelje zašto su vas pogrešno vaspitali. A to što imate pristalice iz Hrvatske je sasvim normalno.

    0
    0
    Odgovori
    • Sead Susic, Ivan Jurisic, Tomislav Ivkovic, Sulejman Halilovic, Husref Musemic, Srebrenko Repcic, Rajko Janjanin, Miralem Zjajo… sve Srbi. Bu*alo jedna pokrij se usima i cuti kada mozga nemas , a i to malo sto imas radi ti kao jednosmerna ulica.

      0
      0
      Odgovori
      • Bojim se da nisi shvatio baš ništa. Nisam pričao o drugim nacionalnostima, bilo ih je i ima ih u svakom klubu. Pričao sam o ustašama… ali kao što reče Mark Tven : „Nikad se ne prepirite s glupim ljudima. Prvo će vas spustiti na svoj nivo, a onda pobediti na iskustvo.“ ČESTITAM POBEDIO SI

        0
        0
        Odgovori
    • Роберт кева му из Чачка Просинечки, Казимир Гајдош, Иван Топлак, Сребренко Репчић, Томислав Ивковић, Иван Јуришић, Горан Јурић Златко Крмпотић… Ако је неко погрешно васпитан и одгајан, то сте ви, јер су вас учили да сте “Велики Срби“, и да сте “Стуб СрБства“, а, у ствари сте само Црвена Петокрака коју је Дражин убица основао, кунете се у Косово, а, Човић вам је легенда, толико о вама.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter