0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

BRZO SE DOKAZAO: Milenković na listi želja čuvenog sportskog direktora!

Objavljeno: 30.04.18 u 14:15

Bivši štoper Partizana je u svojoj prvoj sezoni u Seriji A ostavio odličan utisak u dresu Fiorentine i skrenuo na sebe pažnju najvećih italijanskih klubova.

Kako prenosi „Korijere dela Sera“, mladi srpski reprezentativac Nikola Milenković (20) nalazi se na listi želja Rome i njihovog čuvenog sportskog direktora Monćija za letnji prelazni rok.

Popularni Bleki stigao je u Firencu pred start tekuće sezone iz redova Partizana, za sumu od 5.100.000 evra i vrlo brzo pokazao da i na znantnoj većoj sceni od Superilge Srbije već sad može da kvalitetno da odgovori na izazove.

Iako od starta sezone nije preterano dobijao šansu, od kraja 2017. godine je upisao 13 nastupa za „Violu“ u Seriji A i još jedan u Kupu Italije.

Ovo je bilo dovoljno da ubedi Monćija da pokuša da ga angažuje u sledećem prelaznom roku, a za sada se ne pominje potencijalna suma transfera

Pored Milenakovića „vučica“ je nanišanila još jednog fudbalera Fiorentine i to Žordana Veretoa, aprema italijanskim medijima već je dogovoren transver Taliske iz Bešiktaša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter