0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘TITULA JE MRTVA’: Tavamba najavio odlazak iz Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 29.04.18 u 11:34

‘Imaću 29 godina u decembru, možda je vreme da probam sreću u nekoj novom sredini’, reči su korpulentnog napadača Partizana.

Jedan od najboljih Partizana ove sezone i igrač oko koga se vrti dosta akcija crno-belih na izlaznim je vratima u Humskoj. To je jasno već neko vreme, ali i nakon intervjua za francuski ‘Sofoot.com’ u kom je najavio da bi na leto mogao da pronađe novi klub.

– Imaću 29 godina u decembru. Zaista cenim Beograd. Život je lep, posebno kada su moja supruga i ćerka došle da žive sa mnom. Srbi su srdačni, Partizanovi navijači veoma strasni. Osvojili smo ligu i kup prošle sezone. Ipak, ove sezone, titula je ‘mrtva’. Mislim da je za mene možda sada vreme da oprobam sreću u nekoj drugoj sredini – izjavio je Tavamba.

Iz crno-belog dresa sigurno će pamtiti gol za pobedu u ‘večitom’ derbiju i plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope na koji je posebno ponosan.

– Nismo uspeli protiv Viktorije Plzenj, ali prilično je vremena prošlo otkako je Partizan napravio takav uspeh u Evropi – ponosno će Tavamba.

Imao je poseban i zanimljiv osvrt na dane kada je nosio dres Kairata iz Almatija.

– Suprotno od onoga što sam čuo o kazahstanskom šampionatu, nije toliko loše. Nivo je dobar, stadioni su često puni. Mogao sam da se očešem ramenom o Andreja Aršavina ili Anatolija Timoščuka. I igrao sam prvi put Ligu Evrope, iako nismo stigli do grupne faze – rekao je Tavamba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter