0
Domaći fudbal

SRPSKI NAPADAČ BLISTAO U ATINI: Prijović razbio Panatinaikos i poveo PAOK ka Ligi šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.18 u 21:50

Fudbaleri PAOK-a slavili su na gostovanju ekipi Panatinaikosa rezultatom 3:0, u meču 29. kola grčkog šampionata.

Junak pobede solunskih crno-belih na stadionu „Apostolos Nikolaidis“ bio je srpski reprezentativac Aleskandar Prijović, koji je sa dva pogotka trasirao svom timu put ka overavanju druge pozicije na tabeli, odnosno kvalifikacija za Ligu šampiona.

PAOK tako kolo pre kraja ima nedostižna četiri boda više od Olimpijakosa, koji je danas takođe ostvario ubedljivu pobedu i to protiv Panetolikosa sa 4:0. Ipak, klub iz Pireja će zbog velikih oscilacija u toku sezone posle dužeg vremena igrati kvalifikacije za Ligu Evrope.

Prijović je postigao prva dva pogotka svog tima na gostovanju u Atini, a prvi od njih pao je u 27. minutu i doneo je konačan ishod prvog poluvremena.

Naš napadač je ponovo stupio na scenu u 65. minutu kada je duplirao prednost crno-belih, a učestvovao je i u akciji kod trćeg gola koji je u 84. minutu postigao Evgen Šakov.

Sa nova dva pogotka Prijović je stigao do kote 17, koliko ima i Karim Ansafarid iz Olimpijakosa. Između njih dvojive će se u poslednjem kolu voditi borba za titulu najboljeg strelca Grčke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter