1
Evropske lige

Fudbal Soccer Preparations for World Cup 2014 Croatia v Mali Mario Mandzukic Osijek, 05.31.2014 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NOGA MOGLA DA PUKNE NA POLA: Divljački start nad Mandžukićem, VAR radio tri puta (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.18 u 21:47

Čini se da odavno nismo imali više uzbuđenja na derbi meču između Juventusa i Intera.

Derbi d’Italia spada među najveće na svetu, ali je u poslednje vreme, s obzirom na nešto lošija izdanja Intera poslednjih sezona te snagu Juventusa, ovaj duel izgubio rezultatsku draž.

Ipak, današnja utakmica podsetila je na neka stara vremena, kada je ovaj susret sa sobom nosio mnogo veću težinu.

Juventus je stigao do vođstva u 13. minutu preko Daglasa Koste, i to nakon što je glavni arbitar meča Danijele Orsato konsultovao VAR tehnologiju.

(Youtube/ GoalWay)

Samo dva minuta kasnije, muk među navijačima Intera. Brutalan start Većina nad Mandžukićem ponovo je proizveo gledanje snimka od strane arbitra, a potom i direktan crveni karton za fudbalera „neroazura“:

Nema šta, reprezentativac Hrvatske je prošao više nego dobro, s obzirom na to da je mogao da zadobije izuzetno tešku povredu:

Do kraja poluvremena, Juve je postigao i drugi gol, ali je on poništen zbog ofsajda, i to ponovo nakon upotrebe VAR tehnologije.

A poseban „šlagvort“ meču su dali navijači Intera zaista sjajnom šetalicom:

0
0

1 Komentara

  1. Kakav divljacki start ??? pa majku mu jebem gospodo novinara , gdje je nestala objektivnost- svako ko je gledao utakmicu zna o čemu pricam…
    Ljajić ? naravno da nije za žuti karton …
    Da li će Bufon i posle ove otulmice da napada sudije , o tome se naravno ne piše…
    Juventus je najveća prevara Italijanskog fudbala. Hvala

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter