3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HS SAZNAJE: Počeli pregovori oko dolaska domaćeg napadača, poznat dogovor oko Savića…

Objavljeno: 28.04.18 u 00:00

Crvena zvezda bi uskoro trebalo da dobije veliko pojačanje u napadu, odbrana cementirana bar do avgusta, a najverovatnije i duže.

Ponekad se desi promena plana u zavisnosti od toga kako teku pregovori, a za sada Crvena zvezda je sa puno zadataka krenula u susret prelaznom roku. Posle Brazilca Giljermea poznato je da iz aktuelnog sastava bar do kraja avgusta bi trebalo da ostane Vujadin Savić. Bitna karika crveno-belih posle briljantne jeseni u drugom delu ima probkem sa povredom koja je zalečena i komandat odbrane će uzeti palicu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Na domaćem polju se traži jedan od naslednika Aleksandra Pešića, čija je prodaja projektovana u avgustu i pored proverenog stranca, kako saznaje HotSport, na meti je Nemanja Nikolić (25). Razgovori su započeti sa predstavnicima Spartaka iz Subotice, a i u februaru je postojala opcija da se Kraljevčanin preseli u ‘Ljutice Bogdana’ posle odlaska Ričmonda Boaćija u Kinu. Sada je priča aktivirana, pa bi trebalo sačekati, pošto ima klubova iz Evrope koji su upisali golgetera „golubova“ u svoj notes.

Nemanja Nikolić je ove sezone odigrao 26 utakmica za Spartak i postigao je devet golova.

0
0

3 Komentara

  1. JA NERAZUMEM STA TO NEMA PAVKOV DA IGRA U ZVEZDI A IMA TAJ NIKOLIC PAVKOV SKORO TRI PUTA VISE DAO GOLOVA NEGO OVAJ NIKOLIC CUDNO

    0
    0
    Odgovori
    • Zato sto nisu vazni samo golovi,Nikolic igra glavom,pregled igraca iz bilo koje pozicije i njegova akcija je 90 posto sansa za gol

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter