0
Evropske lige

FOTO: FULHAMFC

SILNI MILIONI ZA MITROVIĆA: Ni Njukasl, ni Fulam – ali srpski napadač svakako ide u Premijer ligu! (FOTO)

Objavljeno: 28.04.18 u 18:18

Veliki rival Fulama u Čempionšipu već pravi tim za Premijer ligu, a prvi pik je srpski reprezentativac.

Aleksandar Mitrović trenutno nastupa za Fulam kao pozajmljeni igrač Njukasla, i sve što nije radio u dresu ‘svraka’, sada čini na ‘Krejven kotidžu’, trese mreže nemilice.

To je ponovo uradio i sinoć u meču protiv Sanderlenda gde je doneo preokret 15-ak minuta pre kraja, te je nakon novog gola stigla i nova ponuda za njega.

Njukasl smatra da ima ‘win, win’ situaciju, jer je Mitrogol i dalje pod ugovorom sa njima, ali sada novi šampion Čempionšipa, Vulverhempton, sprema više nego izdašnu ponudu.

Kako pišu engleski mediji danas, ‘vukovi’ su namerili da pošalju 23.000.000 evra za srpskog napadača, koji bi tako sigurno igrao u Premijer ligi, a koju sa Fulamom i dalje nije obezbedio.

To bi odgovaralo i Njukaslu, budući da bi isplatili datih 18.500.000 evra za njega 2015. godine kada je stigao iz Anderlehta, a usput i sasvim solidno zaradili za igrača koji nije u prvom planu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter