3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Kreće operacija Liga šampiona- Zvezda započela pregovore sa pojačanjem iz lige ‘petice’!

Objavljeno: 27.04.18 u 10:22

Menadžment igrača razgovarao sa Terzicem i Mrkelom u Beogradu, a ostaje da se utanače finansijski uslovi.

Nema dileme da Crvena zvezda hoće da dovede dva ili tri poznata internacionalca iz Evrope, a kako saznaje HotSport sa prvim „pikom“ na poziciji u veznom redu su vec započeti konkretni razgovori.

Pre nekoliko dana u Beogradu su boravili su zastupnici Giljerne Koste Markeza (27), igrača Beneventa. „Karioki“ u junu ističe ugovor i slobodan je igrač i povučen je prvi potez sa ljudima iz Ljutice Bogdana.

Pregovore su vodili direktori Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela, a ostaje da se utanače finansijski uslovi eventualnog transfera.

Giljerme je proveo četiri sezone u Legiji sa kojom je nastupao u Ligi šampiona, a na 99 mečeva za posljski tim postigao je14 golova. Tokom karijere nastupao je jos za Bragu, Žil Visente i Vizelu. U ovoj sezoni odigrao je 11 meceva u Seriji A i upisao dva gola za popularne „vestice“.

Crveno-beli su spremni da ulože u tim za predstojeće kvalifikacije za Ligu šampiona, a igrač kvaliteta Giljermea je neophodan posle odlaska Gelora Kange.

0
0

3 Komentara

  1. I obavezno raspustiti mlađe kategorije u Zvezdi! Šta će im Joveljić, Adžić, Stanojev, V.Nikolić i Eraković! Ovu petoricu mladih obavezno poslati na kaljenje, tj. zaborav, a dovesti dokazane veličine kao što su taj izvesni Giljerme i Muriljo. Menadžmentu nije cilj napredak Zvezde nego „ugrađivanje“ u ugovore novih „kapitalaca“ iz nedođije. To je ono što njima nedostaje! Sada nas pripremaju sa bombastičnim naslovima a onda će dovesti 3-4 „kapitalca“ iz nedođije, sa učinkom Muhameda (Bena), Rikardinja, Kange, Boačija, Frimponga, Ruiza, Moučea, Fibela, Edsona, Parkera, Onjila, Mbođa i ostalih kvaltetnih „kapitalaca“!

    0
    0
    Odgovori
  2. Giljerme,godos iz ostersunda,spic miguel.to je od stranaca.a od domacih doveste,obavezni jeftoviva,melega i mikunovica i pavlovica i to je to.posle kfalifikacija moze se prodati pesic i srnic

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter