1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĆALDOVIĆ ZA HOTSPORT: Bivši štoper Crvene zvezde daleko od povratka u Beograd!

Objavljeno: 27.04.18 u 21:27

Posle isteka pozajmice u junu verovatno sledi „novi početak“ u Francuskoj za kapitena mlade reprezentacije Srbije.

Nikad ne reci nikad, mada povratak Vukašina Jovanovića u Crvenu zvezdu nije opcija defanzivca posle isteka u junu pozajmice u Eibrau. Za HotSport je dalje planove defanzivca eskluzivno otkrio menadžer Rade Ćaldović.

– Iz ove perspektive gledano nije realna opcija da Jovanović ponovo nastupa za Zvezdu. Sve je u rukama Bordoa, koji je platio pre samo godinu dana igrača Zenitu tri miliona evra i ostanak u narednoj sezoni je verovatno sledeći korak. Početkom maja imam radni sastanak sa predstavnicima kluba u Francuskoj – istakao je Rade Ćaldović za HotSport.

FOTO: STARSPORT

Jasno je da su crveno-beli pikirali da dovedu Nemanju Milunovića iz Bate Borisova kome 31. decembra ističe ugovor sa šampionom Belorusije i njegova cena ne treba da bude problem za angažman ukoliko se slože kockice, pošto je zimus stigao negativan odgovor iz Belorusije. Ponuđena su i dva stranca, koja su za sada samo opcija ‘B’.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter