Za oko sat vremena na stadionu u Humskoj će u okviru 33. kola plej-ofa Superlige Srbije snage odmeriti ekipe Partizana i Radničkog iz Niša.

Povezane vesti

Miroslav Đukić je najavio promene u poslednjoj liniji tima, a one su se i dogodile. Protiv Radničkog štopera će igrati Marko Jevtović, dok će desni bek biti Nemanja R. Miletić. Društvo će im praviti mladi Svetozar Marković i Nemanja Antonov.

Šansu od prvog minuta dobiće i mladi Armin Đerlek, dok će uz levu aut liniju u napadu igrati Đorđe Ivanović. U protokolu nema Lenadre Tavambe, dok su na klupi ostali zamenik kapitena Miroslav Vuliević i Marko Janković.

Sa druge strane Dragan Antić se neće braniti protiv Partizana, a najopasniji po gol Marka Jovičića biće Slaviša Stojanović, Siniša Babić, Marko Mrkić i Milan Pavkov. Evo sastava dva tima:

PARTIZAN: Jovičić – Nemanja R. Miletić, Marković, Jevtović, Antonov – Zdjelar, Pantić, Đerlek, Ivanović, Tošić – Ožegović.
RADNIČKI N: Šaranov – Aksentijević, Petrović, Simunović, Stanković – Mićić, Lalatović, Babić, Mrkić – Stojanović i Pavkov.