0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VIŠE OD TITULE: Evo zbog čega je duel u Kruševcu mnogo važan za crveno-bele (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.18 u 14:20

Crvenu zvezdu još jedna pobeda deli od zvaničnog osvajanja titule prvaka (postoji mogućnost već danas da sve bude gotovo ako Radnički slavi u Humskoj), a stadion na kome bi slavlje moglo da bude upriličeno ima svoju težinu.

Meč u subotu pod Bagdalom je više od titule. Crvena zvezda bi pobedom u Lazarevom gradu postala šampion države, ali bi i pehar uglancala na najlepši mogući način, protiv protivnika koji je za sada najviše namučio tokom sezone.

Naime, Napredak je jedini tim koji je ove sezone pobedio Crvenu zvezdu u prvenstvu i ne samo to, već i jedini klub u Srbiji koji od jula meseca pa do danas nije poražen od ‘kaznene ekspedicije’ Vladana Milojevića.

Kruševljani su u jesenjem delu sezone u nadoknadi vremena savladali crveno-bele sa 1:0 golom Nikole Mitrovića, a potom je marta ove godine Nikola Eskić takođe u nadoknadi vremena na stadionu ‘Rajko Mitić’ skinuo dva boda najverovatnije budućem šampionu Srbije.

Zbog toga na našem najvećem stadionu vlada prava mobilizacija pred duel sa Napretkom. Ne samo u stručnom štabu i kod igrača, već i kod navijača. Delije su juče jasno pozvale sve da dođu u nekadašnju srpsku prestonicu i pomognu svojim ljubimcima da sruše do sada nesavladanog rivala. Da titula zasija punim sjajem..

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter