Trener fudbalera Radničkog iz Niša, Dragan Antić pred utakmicu sa Parizanom ističe da njegov tim neće doći u Beograd sa belom zastavom.

Povezane vesti

Šef struke Nišlija, popularni Recko, smatra da je njegov tim sposoban da iskoristi sve mane crno-belih i iznenadi ih na njihovom stadionu.

-Idemo u Beograd da pokušamo da se nadigravamo sa Partizanom. Između ova dva tima nema puno tajni. Napravili smo detaljnu analizu i nadam se da ćemo uspeti da iskoristimo njihove mane. Znamo da su oni u finišu sezone više okrenuti revanšu polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog, ali smo i svesni da će učiniti sve da nam se revanširaju za poraz koji smo im nedavno naneli u Nišu-, rekao je Antić na konferenciji za novinare.

Radnički do kraja prvenstva očekuje vleika borba za izlazak na evropsku scenu, pa je zato svaki naredni meč za njih od presudnog značaja.

-Nas posle Partizana očekuju četiri finala, u borbi za Evropu, tako da još nisam otklonio nedoumice oko startne postave. Sigurno ću odmoriti neke od najvažnijih igrača, pa će i ovi mlađi dobiti priliku da se dokažu u okršaju s aktuelnim šampionom. Saša Stojanović i Marko Mrkić su pod znakom pitanja zbog povreda, a sigurno neću moći da računam na Aleksandra Subića i Riotu Nomu-, rekao je Antić.