Imalo je indicija da će današnji dan biti dobar što se sportskih dešavanja tiče, i sudeći po najvažnijim vestima dana, sportisti su ispunili zadatak.

Povezane vesti

Od ranog jutra krenulo je „žestoko“ – Nemanja Bjelica je sa svojom Minesotom na poraz od eliminacije u plej-ofu, ali će noćašnji meč protiv Hjustona pamtiti po izuzetno negativnom.

A „zvezda“ dana u SAD bio je i Miloš Teodosić, koji je nenamerno naterao Šekila O’Nila da se pošteno namuči.

Poraz Juventusa od Napolija naterao je Đanluiđija Bufona na nešto što nismo imali prilike do sada da viđamo kada je Điđi u pitanju, dok je Roma pred duel sa Liverpulom u polufinalu Lige šampiona svojim gestom oduševila navijače širom kako Engleske, tako i sveta.

U smiraj dana „odskočila“ je Crvena zvezda. Prvo fudbalski klub, koji bi konačno mogao da dobije dugo željeno pojačanje, a nakon toga i košarkaški, tračnije trener Dušan Alimpijević, čiji komentar posle poraza od Borca se nije svideo navijačima tima sa Malog Kalemegdana.

I Zdravko Mamić je danas imao interesantnu izjavu, pošto je ovog puta najavio samoubistvo, a sam kraj rezervisan je za magiju Mohameda Salaha, čiji Liverpul je sa 5:2 savladalo Romu i tako došao veoma blizu plasmana u finale Lige šampiona.