Doktor Partizana dr Ilija Rosić detaljno je izjavio o kakvoj se povredi radi, a izvesno je da Vladimira Stojkovića neće biti na terenu najmanje dve utakmice.

Povezane vesti

Stojković se najpre povredio pred sam meč protiv Čukaričkog u Kupu Srbije, da bi ga zamenio Marko Jovičić, a zatim je reprezentativni čuvar mreže stisnuo zube i zaigrao protiv istog rivala u Superligi, ali mu se desilo to da se povreda samo pogoršala.

Uplašili su se navijači Partizana, pa i selekcije Srbije, da nisu u pitanju ligamenti kolena, odnosno, da bi pod znak pitanje došao njegov nastup na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Ipak, današnji pregled magnetnom rezonancom pokazao je da se ipak radi o problemu sa mišićem natkolenice.

– Posle pregleda magnetnom rezonancom utvrđeno je da Vladimir Stojković ima oštećenje mišica natkolenice – rekao je dr Ilija Rosić, a zatim upotrebio i nekoliko stručnih izraza kako bi detaljno objasnio o kakvoj povredi se radi.

– Parcijalna ruptura m. vastusa lateralisa 8 mm sa hematomom 4x3x3 u serohematomom! Gradus 2 -rekao je dr Rosić.

To je prva informacija i za sada nije poznat tačan period odsustva sa terena iskusnog golmana, ali kako nam je rečeno iz kluba gotovo izvesno će propustiti naredne dve utakmice protiv Radničkog iz Niša u Humskoj u četvrtak i Vojvodine u Novom Sadu tri dana kasnije.