3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT JE NAJAVIO: Mitar Mrkela je završio 50 posto posla oko jednog pojačanja

Objavljeno: 23.04.18 u 13:20

Crvena zvezda uveliko radi na jačanju igračkog kadra u letnjem prelaznom roku, a kreativni vezista je na pola puta ka Beogradu.

HotSport je još pre dva meseca najavio, Dejan Meleg je na dobrom putu da obuče crveno-beli dres. Po informacijama koje danas daje ‘Sportski žurnal’, Zvezda je usmeno dogovorila transfer sa Dejanom Melegom, sada ostaje samo da se dogovori sa Kajserijem oko obeštećenja.

FOTO: STARSPORT

Naime, Dejan Meleg ima ugovor sa Turcima do 2020. godine, ali je u dresu Kajserija odigrao svega četiri utakmice. To bi moiglo da spusti cenu koja je po trenutnoj proceni oko 800 hiljada evra, mada postoji nada da bi ‘zlatni orlić’ mogao da izbori raskid ugovora.

0
0

3 Komentara

  1. Ma kakva vasa pojacanja cim napravite igraca prodate ga! Zasto ste prodali kangu?najvece pojacanje bi vam bilo da ste kangu ostavili!

    0
    0
    Odgovori
    • Zato sto je trazio mnogo a na ljeto bi mu istekao ugovor, a imo je i bubice neke u glavi. Znao je poslat ekstra lopte ali znao je i usporiti igru pa ti sad vidi. Nije jedini plejmejker na svijetu naci ce mrkela novog a i titulu uzimamo 🙂

      0
      0
      Odgovori
    • Zato što su prinuđeni na prodaju i kad ima ugovor a kamo li kad ističe pa su tako prodati i NEUPOREDIVO BOLJI IGRAČI OD KANGE, PIKSI,DEJO,JUGA,MIHA, ROBI,PANČEV,VIDIĆ,STANKOVIĆ ITDDDDDDDDD

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter