Fudbalski šampionati bliže se kraju u čitavom svetu, i uskoro započinju pripreme za Svetsko prvenstvo. Među učesnicama je i Srbija, a utisak je da se selektor nalazi na pravim mukama. Slatkim, doduše, ali ne i naivnim. Jer, sudeći prema poslednjim mečevima, biće izuzetno teško odabrati ko će iz srca napada biti zadužen da zatrese mrežu protivnika…

Povezane vesti

Pažnja je sa razlogom usmerena ka bivšim nadama Partizana i Crvene zvezde i igračima koji su u poslednjih par meseci postali pravi hit u Engleskoj i Nemačkoj.

Aleksandar Mitrović

U Njukaslu nije dobijao priliku, Rafael Benitez nije želeo da ga pusti da se razigra, pa je poslednjeg dana prelaznog roka stigao na pozajmicu u Fulam, gde na klupi sedi naš Slaviša Jokanović.

I nije mu bilo potrebno mnogo vremena – postigao je 11 golova od januara do danas, od čega poslednji danas, za to vreme je postao pravi ljubimac navijača Fulama i mnogi priželjkuju da naredne sezone ostane u klubu.

(Youtube/Top Football)

Luka Jović

Luka Jovic U21 mladi fudbal, Srbija – Rusija 10.10.1017. Oktobar 10. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Mladi napadač ove sezone blista u Ajntrahtu iz Frankfurta, iz meča u meč dokazuje da ima “štofa” za najbolje lige Evrope, a ni teatralnosti mu nedostaje

I čini se da je Jović tek počeo, praktično koristi svaku priliku da pokaže da se još uvek razvija i da može i bolje od onoga što je do tada pružao.

(Youtube/ LEO42.)

Pred selektorom Krstajićem je da odluči ko bi trebalo da predvodi navalu naše reprezentacije u Rusiji.

Ukoliko biste se našli na njegovom mestu, šta biste vi uradili?

Ko bi trebalo da ide u Rusiju?

Pogledaj Rezultate

Loading ... Loading ...