0
Domaći fudbal

SLS: Zemun pao u Ivanjici, Partizanovo dete vodi Rad ka opstanku

Objavljeno: 21.04.18 u 19:35

Fudbaleri Rada upisali su izuzetno važna tri boda u borbi za opstanak, pošto su na svom stadionu bili bolji od Radnika iz Surdulica rezultatom 2:1, u meču drugog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Nakon četiri vezane utakmice u kojima su osvojili svega jedan bod, „građevinari“ su ovog popodneva konačno uspeli da dođu do celog plena i vrate se u borbu za očuvanje superligaškog statusa.

Rad je do vođstva došao u 29. minutu autogolom Siniše Mladenovića, koji je u pokušaju da uputi povratan pas ka svom golmanu nespretno zahvatio loptu i poslao je u spostvenu mrežu.

Prednost je u 60. minutu udvostručio pozajmljeni igrač Partizana Veljko Birmančević, da bu več minut kasnije Žakula postavio konačan rezultat utakmice.

Pobedu na svom terenu ostvarila je i ekipa Javora, koja je minimalnim rezultatom bila bolja od Zemuna.

Strelac jedinog pogotka na utakmici bio je Momčilo Mrakić u 59. minutu i tako omogućio Ivanjičanima da održe dva koraka prednosti isped opasne zone.

Superliga (PLEJ-AUT) – 32. kolo

Subota

Javor – Zemun 1:0 (0:0)
/Mrakić 59/

Rad – Radnik 2:1 (1:0)
/Mladenović 29. autogol, Birmančević 60 – Žakula 61/

Nedelja

17.00: OFK Bačka-Mačva
17.00: Borac Čačak-Mladost Lučani

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter