0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Zvezda i Partizan u centru pažnje – ‘bombe’, kritike, pohvale, neverovatne kazne…

Objavljeno: 20.04.18 u 23:30

Nije neuobičajeno reći da su Crvena zvezda i Partizan u centru pažnje ljubitelja sporta u Srbiji, a danas su „večiti“ bili iz nekog razloga posebno interesantni čitaocima našeg portala.

Dan je započeo informacijom o potencijalnom pojačanju Crvene zvezde iz italijanske Serije Anakon čega je usledio i pravi mali ‘večiti derbi’ oko igrača koji navodno „svađa“ crveno i crno-bele.

Ubrzo je „procurelo“ još jedno ime koje Zvezda želi u svojim redovima, dok su navijači Partizana morali da se suoče sa mogućom kaznom svog kluba iz veoma neobičnog razloga.

Zvezdan Terzć je prvo svojim obraćanjem potvrdio pisanje HotSporta, da bi, pošto je Ivica Iliev prokomentarisao temu „Alveš“ i „Đurđević“, generalni direktor Zvezde još jednom ‘uzburkao duhove’, ali ovog puta na način na koji je retko ko očekivao.

Javio se i nekadašnji predsednik Partizana, tom prilikom oštro kritikovavši aktuelnu upravu, dok je HotSport došao do imena još jednog mogućeg pojačanja Zvezde.

A da kraj dana bude lep pobrinuo se Aleksandar Mitrović novim golom. Za razliku od njega, nekadašnji saigrač iz Partizana doživeo je novi udarac u karijeri.

Što se ostatka sveta tiče, fudbal će na kraju ove sezone pretrpeti jednu ogromnu promenu, dok bi Srbija mogla uskoro da postane jedina zemlja u NBA ligi kojoj je ovo pošlo za rukom…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter