Svedoci smo bili ove godine mnogobrojnih prepucavanja između Crvene zvezde i Partizana, ali je možda i najinteresantnije poslednje obraćanje generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, povodom dolaska Nenada Bjekovića na mesto potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Povezane vesti

Terzić je, kako prenosi Informer, a na iznenađenje navijača što Crvene zvezde, što Partizana, ovu odluku FSS-a okarakterisao kao “dobar i pametan potez”:

Posle dužeg vremena dobar i pametan potez rukovodstva Saveza. Bjeković mnogo zna, sigurno može da pomogne u sportskom sektoru. Pogotovo što je stručni štab reprezentacije mlad, neiskusan. Ako ga budu iskoristili na pravi način. Ukoliko ne budu od njega napravili marionetu, da medijski pokriju svoje neznanje. Mada, Bjeković nije takav čovek. On će tražiti i da se pita, rekao je Terzić. 

Pitanje je kako će navijači klubova sa Autokomande reagovati, ali je svakako za pohvalu to što ovog puta nije bilo “otrovnih strelica”, i ostaje nam da se nadamo da će u tom trendu biti i nastavljeno i na kraju ove, ali i početku naredne sezone.