1
Evropske lige

OGLASIO SE I SER ALEKS: Odlazi jedan od najboljih ikada

Objavljeno: 20.04.18 u 19:18

Ser Aleks Ferguson i Arsen Venger obeležili su početak 21. veka u engleskom i evropskom fudbalu, a od naredne sezone po prvi put za poslednje 22 godine, od kad je Venger stigao u Arsenal, u Premijer ligi neće biti nijednog od njih dvojice.

Upravo je ser Aleks imao poruku za svog nekadašnjeg velikog rivala:

On je jedan od najboljih ikada u Premijer ligi. I ponosan sam jer smo bili rivali, kolege, ali i zato što smo prijatelji i sada. Veliki čovek, rekao je Ferguson za zvanični sajt Mančester Junajteda.

Njih dvojica su od 1996. do 2013. svake godine igrali najmanje dva puta jedan protiv drugog, a Ferguson je dodao i da je srećan zbog Francuza:

Poštujem ga zbog svega što je uradio. Sjajan testament njegovom talentu, profesionalizmu… Dao je 22 godine života nećemu što voli, i u eri kad i treneri i igrači „traju“ po sezonu, dve najviše, on je postigao šta je postigao. I to u klubu kakav je Arsenal. Mislim da bi trebalo da dobije oproštaj kakav zaslužuje, zaključio je Ferguson.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Ја би им рекао да мене доведу за тренера, зашто да не. Лепо обавим неке трансфере, доведем поједине играче из Србије и Русије, пошаљем им за трансфере неке огромне паре, кад могу за оне Нејмаре, Роналда и Месија, што неби и за Србе давали огромне новце, доведен неког играча из неке екипе из ЈСЛ, пошаљем им огроман новац, и ко шиша бре Енглезе! После побегнеш негде у три лепе, узмеш им све паре од плата и бежи док те ноге носе. 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter