Prošlo je mnogo vremena od kada je Lazar Marković (24) u kontinuitetu igrao za neki klub, a kada se očekivalo da je konačno pronašao sredinu u kojoj bi mogao dadobije pravu šansu usledio je novi krah.

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Partizana još od odlaska iz Benfike ne može da uhvati prepoznatljiv ritam i njegova fudbalska realnost postale su učestale selidbe po pozajmicama.

Nakon Hala, Fenerbahčea, Sportina, sreću nije pronašao ni u Anderlehtu u koji je došao kao veliko pojačanje, ali nije ispunio ni delić onoga što se od njega očekivalo.

Marković je selidbu u Belgiju video kao šansu da karijeru vrati na pravi kolosek, ali odmah po dolasku uočljivo je bilo nezadovoljstvo čelnika briselskog kluba njegovom fizičkom formom.

Tako je nekadašnji reprezentativac je u Anderlehtu skupio svega 182 minuta i na leto će se ponovo vratiti u Liverpul, sa kojim ima ugovor do leta 2019. godine.

Trener “redsa” Jirgen Klop je Markoviću u više navrata stavio do znanja da ne računa na njega, pa je izvesno da se neće previše zadržavati na “Enfildu” i da sledi nova pozajmica ili prekid saradnje.