0
Domaći fudbal

FOTO: FK RADNIK

JUŽNA SRBIJA ODUŠEVLJENA: FSS doneo pravu odluku za finala kupa, praznik fudbala u Surdulici

Objavljeno: 20.04.18 u 12:20

Žitelji juga Srbije i Surdulice su sa oduševljenjem prihvatili vest o odigravanju finala Kupa Srbije u njihovom gradu.

Kako je već poznato, FS Srbije je odlučio da će se finale kupa igrati na stadionu Radnika.

Radnik je odmah obećao da će uložiti maksimalne napore kako bi sve prošlo u najboljem redu i kako bi se učesnici finala osećali prijatno u gradiću na jugu Srbije.

A da su Surduličani ozbiljno shvatili ulogu koja im je dodeljena dokazuju i promene na Gradskom stadionu koje će biti odrađene do finala kupa. U planu je instaliranje novog savremenog semafora sa led displejem, postavljanje jos stolica kako bi se povecao kapacitet mesta. Travnati teren, koji je inače u inzvarednom stanju će se dodatno pripremiti za ovu utakmicu zamenom oštećenih delova i mnogo drugih stvari od kojih će neke biti iznenađenje za sportsku javnost.

U narednom periodu se očekuju posete organa FSS zaduženih za organizaciju finala na kojima će biti dogovorene sve pojedinosti. Naravno, sve će biti poznato tek kad budu poznati učesnici finala, odnosno posle odigranih revanš mečeva planiranih za 9.maj 2018. Do tada će uveravaju iz Surdulice sve biti spremno i biće organizovano na visokom nivou.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter