0
Domaći fudbal

UDARNE VESTI DANA: Misterija Đukić, pobesneli SMS, Partizan sprema transfer leta, Brajma debitovao silovito

Objavljeno: 19.04.18 u 23:35

Dan za nama obeležile su vesti iz domaćeg i stranog fudbala, transfer najave i sa domaćih košarkaških terena.

I dalje traju odjeci sa 157. ‘večitog’ derbija, a neredi koji su ga obeležili, saznajemo, mogli bi da dovedu do zatvaranja stadiona ‘Rajko Mitić’.

Za sada su kažnjeni samo igrači, ne i klubovi, a posebno su se na tapetu Disciplinske komisije FSS našli igrači Crvene zvezde, Partizana i Čukaričkog.

Poraz u toj utakmici, ali i od Čukaričkog mogli bi preskupo da koštaju Miroslava Đukića koji je na putu da napusti klupu Partizana, ali…

Zanimljiva vam je bila i izjava generalnog direktora Zvezde Zvezdana Terzića koji je imenovao jedinog igrača iz Partizana kog bi voleo da vidi na ‘Marakani’.

Sa druge strane brda, već se krčka plan za letnji prelazni rok, a prema našim saznanjima jedan od zvučnijih transfera mogao bi da bude dolazak reprezentativca iz komšiluka.

Veliku pažnju izazvao je i Sergej Milinković-Savić koji se u meču Fiorentine i Lacija najpre izgrlio sa Nikolom Milenkovićem, a zatim i pokačio sa svojim bivšim trenerom.

Na kraju dana Partizan je savladao Vojvodinu u prvom kolu košarkaške Superlige, a najveću pažnju izazvala su zakucavanja najnovijeg pojačanja Amida Brajma.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter