0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Partizan protiv Vojvodine na debiju u SL, Đoković se bori za četvrtfinale

Objavljeno: 19.04.18 u 08:46

Nema danas velikih derbija na TV ekranima, ali će ljubitelji sporta sigurno uživati u tenisu, ali i košarci.

Dan otvara Novak Đoković koji posle dve pobede u Monte Karlu juri četvrtfinale. Protivnik je neugodin Dominik Tim. Prenos je na prvom programu Sport kluba od 12.30. Na istom kanalu možete ispratiti većinu mečeva osminefinala Mastersa u Monte Karlu.

Sport klub nam danas donosi i druge mečeve TOP 8 faze Evrolige, a Panatinaikos ponovo dočekuje Real Madrid gde vodi sa 1:0 seriji. Prenos je na prvom kanalu od 20.15. Posle ponoći na programu je duel NBA plej-ofa između Majamija i Filadelfije. Kada je reč o fudbalu, on je na Sport klubu tri,a tu je prenos revanš meča polufinala Kupa Turske između Fenerbahčea i Bešiiktaša, kao i španska Primera Betis – Las Palmas. Ljubitelji Premijer lige od 20.45 na Sport klubu dva mogu da pogledaju Premijer ligu i duel Barnlija i Čelsija.

Na Areni sport četiri izdvajamo duel košarkaške Superlige Srbije u kom Partizan dočekuje Vojvodinu. Učesnik ABA lige i osvajač Kupa Radivoja Koraća je veliki favorit i pitanje je samo kojom će razlikom slaviti na kraju. Na istoj TV stanici možete pogledati duel plej-ofa fudbalske Župler lige između Brižai Šarloa, a posle ponoći su tu prenosi Kupa Brazila. Ko voli rukomet, tu je i prenos nemačke Bundeslige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter