Napredak sanja o Evropi, a ako se za nju izbori tim sa stadiona Mladosti ima velike planove, jedan igrač se sam nudi.

Povezane vesti

Enver Alivodić je prošlog leta bio jedno od najzvučnjih pojačanja Kruševljana. Zimus je napustio grad pod Bagdalom i preselio se u Grčku. Ipak, u Apolonu iz Smirnisa ne igra, te je odlučio da raskine ugovor na kraju sezone.

– Na terenu sam proveo ukupno pola sata u dve utakmice, a kako postoji opcija raskida ugovora po završetku prvenstva, sve ukazuje da će se to dogoditi. Nije mi bilo čudno što nisam igrao u startu, jer kod nas pripreme još nisu počele kada sam se preselio u Grčku. Pošto je trener Paraskos insistirao na mom angažmanu, posle nekoliko utakmica sam razgovarao sa njim, rekao da se osećam spremnim. Na tome se završilo, više nismo pričali, ne igram – rekao je Enver Alivodić za Sportski žurnal.

Sjajni krilni napadač nema dilemu gde će nastaviti karijeru ako napusti Grčku.

– Kada sam odlazio, rekao sam da je Marko Mišković najbolji čovek u srpskom fudbalu sa kojim sam sarađivao, da je Napredak vrhunski klub i da smo se u Kruševcu porodica i ja osećali kao kod kuće. Čujem se često sa prvim čovekom Napretka i, ako odlazim iz Grčke, najlogičnije je da se vratim pod Bagdalu – zaključio je Alivodić.