5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLUKA DONETA: Đukić odlazi, ali…

Objavljeno: 19.04.18 u 10:47

Posle poraza od Čukaričkog 4:2 u prvom meču polufinala Kupa Srbije zasedao je UO Partizana, a tema je bio trener Miroslav Đukić.

Grobari su rekli svoje, a kako HotSport saznaje iz kluba i uprava se složila sa publikom. Miroslav Đukić izgubio je poverenje, ali neće biti smenjen. Iskusni stručnjak ostaće na klupi Partizana do kraja sezone. Međutim, spasa mu nema. Čak i da na kraju osovji trofej u Kupu u junu se sprema razlaz.

Do njega bi možda došlo već sada, ali nema rešenja ko bi zamenio Miroslava Đukića. Prvi ‘pik’ je Ilija Stolica, ali on po pravilniku FS Srbije ne sme da vodi tri različita kluba u jednoj sezoni. Kako je vodio Voždovac i Vojvodinu, za novi posao mora da sačeka jun. Videćemo da li će i tada biti prvi izbor za užarenu klupu u Humskoj.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

5 Komentara

  1. Treba dovesti nekog ko odlicno poznaje ove igrace i nase prvenstvo,oterati skoro kompletnu odbranu i dovesti centarfora kalibra Djurdjevica i Leonarda….sve drugo je prazna prica

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter