7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Đukiću se opasno drma klupa, evo kada pada odluka…

Objavljeno: 19.04.18 u 00:10

Posle poraza od Čukaričkog 4:2 u prvom meču polufinala Kupa Srbije kap je prelila čašu i trener Miroslav Đukić je izgubio poverenje svih Grobara.

Ako je neko uspeo da ujedini Grobare, onda je to Miroslav Đukić. Obe frakcije na Banovom Brdu su gromoglasno zapevale ‘Đukiću, odlazi’! Uprava je nešto ranije napustila stadion, ali ne zbog toga da bi većala da li da iskusni stručnjak ostane ili ode.

Ipak, taj sastanak će se dogoditi. Kako HotSport saznaje, za sutra je zakazana sednica na kojoj će se razmatrati moguća ostavka Miroslavu Đukiću. Partizan je o promeni trenera razmišljao početkom marta, ali je tada ekipa vezala pet pobeda. Ipak, posle poraza u derbiju od Crvene zvezde i danas Čukaričkog, Partizan je daleko od bilo kog trofeja, preko čega navijači, ali u uprava će teško preći.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

7 Komentara

  1. Moram takodje da kazem, zaboravio sam, da u finalnoj oceni igre ekipe na Brdu, Nismo mi lose ni igrali, jednostavno se namesti tako gpup mec! Mislim da smo promasili pet gotovo neverovatnih sansi (Ozeg dve ili cak tri, Panta, Djerlek, Tawamba i da ne redam). Pored svega, desilo se da je odbrana igrala , malo je reci katastrofalno. Slobodan je dobar igrac, momak koji je odigrao dosta sjajnih meceva u Partizanu, i stvarno je nerazumna greska koju je napravio. Mislim da ce iz ove greske nauciti jako mnogo. Odbrana je kompletno igrala kao pjana! Izdvojio bih mladjanog S.Markovica, barem nije pravio insane greske. A Vule i Celavko, malo je reci-sramotno,dodamo li i novopecenog gresnika-Urosevica ,i eto katastrofe od igre. Djuku mnogi kritikuju, zasluzio je stvarno, ekipa je ispala iz forme, uspeo je da jeizvuce iz kosmara i onda je ponovo upala u rupu! Partizan ne sme da dozivi dva poraza u dva kljucna meca u sezoni, mislim u domacim takmicenjima. To je jednostavno nedopustivo i za to „lete glave“! Ali, opet-ali, Partizan nema para za razbacivanje, otkaz teneru mnogo kosta, narocito onom treneru kome ne pada na pamet da odigra moralno. Sa druge strane, ko bi to dosao umesto njega, ko bi garantovao osvajanje Kupa? Mislim da bi jedino to sa sigurnoscu uradio Marko Nikolic, ali on nije slobodan.
    Ipak sam misljenja da u ovom teskom momentu svi u Klubu moraju da se zbiju i odigraju slozan bunkeraski obracun sa problemima. Djukicu bi ,i pored svih ispada forme i rezultata, trebalo dati tu poslednju sans. Mora da „zategne“ odbran, da igra meceve kao nikad u sezoni i zavrsi ovu sezonu sa dignitetom. Neka Celavka stavi za desnog beka, a umesto njega da stavi Jevtovica, da drugog Miletica „oporavi“, ohrabri, „zategne“-kako god na levom krilu! Mislim da je i Tawamba u nekoliko poslednjih meceva igubljen na utakmicama, naprosto se ne zna sta to on igra! Niti desetku, niti c-fora, niti zadnjeg veznog! Sta? Jankovic je u velikoj krizi igre a Toske je ocigledno u velikom padu i daleko od ocekivanog. JA bih stavio Sumu sa Ozegom u spic ili umesto Tawambe a Ivanovica bih forsirao sa Ozegom, u drugoj varijanti. On je pokazao barem da zeli da igra da se trudi i da poseduje ogroman potencijal. Tawamba je velika zabluda i ako ga iko hoce, prodati ga pod obavezno. I , strogo na kraju, golman Marko Jovicic je morao barem nesto odbraniti ako je golman od iole nesto kvaliteta koji ga je doveo u Klub. Bio je ocajan, nikakav, skretnicar i letac slomljenih krila na ovom nesrecnom mecu. Mnogi ce reci da je Cuka igrala nesto pa posebno…! Ma kojiq , imali su toliko nenormalno srece da je to za istorijske zapise! Igrali su polukontru i toliko sreno resavali nase propuste u odbrani da sam se krstio obema rukama!
    Ali, bilo, ne ponovilo se. Ako makar koliko toliko „zategnemo“ tu nesrecnu odbranu, popice peticu, garant. Sad ce se bunkerisati, to tacno znam, ali ako, to ce biti mec SVI ZA JEDNOGA_JEDAN ZA SVE!.

    0
    0
    Odgovori
    • Брате, све је то ок. И чињеница је да ове године немамо креативца у екипи. Прошле је Леонардо био и донио два трофеја. Екипа је 3 пут гора. Ал кладим се да би Марко Николић извукао сезону макар до задњег кола да будемо у игри за титулу. Ђукић је брате млак и без живота, а додатно што не умије ни тактику да постави. До кудила ме доводио и прије пола године сам рекао да немамо игру. И то је то.

      0
      0
      Odgovori
    • Lalatovića ovo je Đukićeva sramota da u zadnjih par utakmicu prima Mo golove naisti način i svi su to treneri protivnika iskoristili kakav Tošić pa ožeg imamo mladih dovoljno

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter