3
Domaći fudbal

FOTO: Football Federation of Macedonia

HOTSPORT SAZNAJE: Posle višegodišnje želje, Partizan dovodi reprezentativca iz komšiluka kao posao leta?! (FOTO)

Objavljeno: 19.04.18 u 17:52

Partizan je u nekoliko poslednjih prelaznih rokova pravio dosta grešaka sa pojačanjima, te su se crno-beli očigledno okrenuli starim željama.

Ovo je jedna od onih koja datira još dok su neki drugi ljudi rukovodili klubom iz Humske.

Jedna od pozicija koja će biti tražena što se pojačanja u Humskoj ovog leta tiče jeste štoper. Velike su šanse da će mladi Svetozar Marković već ovog prelaznog roka napustiti Partizan, a i tokom cele druge polusezone je očigledno da taj deo u šampionu Srbije ne funkcioniše kako treba.

Prema saznanjima HotSporta, sportski direktor crno-belih Ivica Iliev se zimus tokom priprema na Kipru susreo sa reprezentativcem Makedonije i jednim od najboljih igrača kiparskog prvenstva, Danijelom Mojsovim, sa kojim je razgovarao o zainteresovanosti Partizana da Makedonac pojača redove crno-belih.

Nakon tadašnjeg razgovora obe strane su se složile da je najbolje pregovore otvoriti pred naredni prelazni rok, odnosno sada sledeći, letnji. I ranije uprave su želele Danijela Mojsova, pogotovo kada je štoper nastupao za Vojvodinu i bio jedan od najboljih igrača Superlige, ali je bila i jasna politika Ratka Buturovića da ne prodaje igrače Partizanu i Crvenoj zvezdi.

Dakle želja makednoskog reprezentativca da pređe u Humsku je neosporna, ali dosta toga se kod ovog transfera zasniva na dogovoru Partizana i AEK-a iz Larnake za koji Mojsov nastupa. Štoper ima ugovor sa timom sa Kipra do leta 2020. godine te će crno-beli morati da otvore kasu ukoliko imaju ozbiljne namere.

FOTO: DANIJEL MOJSOV
0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter